mandag 17. januar 2011

Juletrefest i Singapore

Søndag 16. januar var det duket for juletrefest i Sjømannskirken her i Singapore. Ludvig gledet seg stort! (han visste vel ikke helt hva det var snakk om, men han fikk med seg at det var juletre da..og det forbinder han jo med pakker..). Familien Hanborg/Garthe tok på seg finstasen og dro for å avslutte jula - i 30 plussgrader og sol....Det føles fortsatt merkelig å gjøre juleting da...!
Blide og fornøyde venter vi på taxi

Juletrefesten startet med en is...

Vi fikk servert litt mat - pølser, rester av litt julemat, smörgåstårta, kaker og kaffe. Vi kjøpte oss Solo på glassflaske - og det var så himmelsk godt (sorry Kathrine....hehe). Det er så lenge siden jeg har smakt det... Nam nam!

Mmmm Solo

Solo falt i smak hos både stor og liten

Masse folk hadde samlet seg, masse barn i alle aldre :) Ludvig lekte på lekeplassen og vinket og sa: 'hello' til de andre barna. Han skjønte vel ikke med en gang at de fleste der pratet norsk.. ;) Han koste seg så det ut som:)

Etter maten var det klart til å gå rundt juletreet. Vi lagde 2 ringer og sang norske julesanger, klappet og lo! Det var veldig fint, fikk faktisk litt julestemning - bedre sent enn aldri vel?!

Etter juletregåing var det klart for å rope på Julenissen!! Barna skrek alt de kunne - flere ganger.. Øynene ble store da han kom gående ned trappa.. Som et tent lys og forventningsfullt blikk gikk Ludvig mot nissen og køen som dannet seg. Det var ikke så mye smil da han fikk godteposen, men det tok ikke lang tid før smilet kom ;) Norsk godteri var en vinner!! Posen gikk ned på høykant!

Forventningsfulle barn

Og endelig kom han først i køen

Ikke noe særlig fornøyd

Seeee, melkesjokolade!!

Etter litt mer lek med norske barn, og handling av norske matvarer (bl.a fiskeboller i hvit saus, supper, sauser og gryter, og Jarlsbergost) tok vi turen til Pizza Hut for å spise middag, og avslutte en veldig fin helg!


Ludvig poserer villig ved ankeret foran Sjømannskirken

Jula varer helt til påske sies det....men nå tror jeg vi sier oss ferdig med jula for denne gang :)

5 kommentarer:

  1. Hilste du t presten?

    Stine

    SvarSlett
  2. Kos kos :o) Ludvig er så god jo..

    SvarSlett
  3. Glemte å skrive fra meg Cecilia :o)

    SvarSlett
  4. Stine: Nei - jeg pratet ikke med han, så vet ikke om det var han ;)

    Jaaaa Ludvig er god! ;) hihi. Vi koste oss masse!

    SvarSlett
  5. Kjempeflott. Han har fått sånn fin sveis - akkurat som fetter Anders. Kos og klem fra momo.

    SvarSlett

Skriv en liten kommentar da - jeg blir så glad av å vite at dere følger med :)