tirsdag 11. januar 2011

Singapore by night


Foto: Per Kristian Larsen
 Da vi hadde besøk av PK var vi ute og vandret en kveld, i byen - PK ville gjerne ha et bilde av Marina Bay Sands Hotel nedenfra (ikke bare ovenfra ;) ) og helst etter at mørket hadde lagt seg.
Vi tuslet litt og belysningen var utrolig fin! Himmelen var mørk, og bygningene lyste opp...
Ganske fantastisk å stå og se Marina Bay Sands Hotel - fra brua i mørket.

PK klarte også å ta et veldig bra bilde av den lille familien - flink som han er!! Jeg liker bildet - det ser ut som om vi står i noen kulisser - med det gjør vi altså ikke. De som ikke tror meg kan komme på besøk å se ;) hihi

PK reiste på torsdag kveld - da ble det plutselig veldig tomt og veldig stille... Vi har kost oss veldig masse de dagene han var her, kanskje spesielt Ludvig.. Onkel PK gjorde sitt for å sette spor hos han, og det klarte han!
Da Ludvig skulle si hadet til PK satt han på fanget hans, PK fortalte han at han skulle fly hjem til Norge. Da svarer Ludvig: 'Ja, også fly tilbake hit til Ludvig så vi kan kose oss' mens han nikker på hodet og ser forventningsfullt opp på PK.. Må si jeg fikk litt klump i halsen da ja..

Tusen takk for besøket PK!! Vi er glad i deg!!

PK og Ludvig skrur sammen verktøybenken

I helgen tok vi det ganske piano. Sov lenge, trente, handlet, ryddet bort jula, ryddet i klær og klesskap, spiste nydelig biffmiddag på lørdag, sett film og bare kost oss :) Deilig helg!
Ludvig begynner så smått å komme tilbake i hverdagsrutinene - vi hadde litt problemer etter jula, men nå blir han levert på skolebussen, gråtende men ikke hysterisk *fremskritt*

Her om dagen pratet vi med momo og bestefar på Skype, som vi gjør veldig ofte! Takk for det :O)
Jeg ba mor om å spørre Ludvig hva han heter, på engelsk. Hun spurte: What's your name? Ludvig svarte bare: Noooo! (ville ikke svare den dagen)
Så sier han: 'What's your name?' Mor svarer Inger. Han ser rart på henne og sier: 'Nooooo, what's your name?'. Mor svarer: momo. Da smiler han og sier YES!

Ludvig skrur
 Ukene her nede går fryktelig fort - dagene mine er stort sett 10-11 timer på jobb, litt mamma og kjæreste hjemme, trening, spising og natta.. Og når det går sånn i ett, ja da går det fort! Noen ganger er jo det helt greit ;)

Nå ser vi frem mot nytt besøk (ja allerede)! Nina, Andreas, Christian og Anki kommer om litt under 3 uker :) Det blir veldig kos å se alle igjen! Gleder oss masse!

1 kommentar:

  1. Hei!
    Utrolig kjekt å følge med på livet deres i Singapore, selv om jeg ikek kjenner dere. Føler jeg blir kjent med den fine familien din gjennom bloggen. Savner "life in Singapore" og håper vi får muligheten igjen en gang. Utrolig og se hvordan Ludvig tilpasser seg og lærer språket. Det er godt å se tilfelle vi mp ta med guttene våre bort for et lenger opphold :) Ha det fint så lenge, enjoy life (og varmen..)
    Cathrine

    SvarSlett

Skriv en liten kommentar da - jeg blir så glad av å vite at dere følger med :)