lørdag 8. mai 2010

Night Safari

På onsdag etter jobb dro vi på Night Safari in Singapore :) Vi hadde med oss en lokal mann fra jobben som guidet oss litt. Det var souvenirbutikker, restauranter, ulike shows, og guidet tur.
Vi startet med et par show før vi avsluttet med en guidet tur. Da kjørte vi et lite tog, som var åpent på sidene, gjennom de dypeste skoger. Vi så masse store og små dyr på veien, fra ulike verdensdeler og områder. Dette var utrolig spennende og fascinerende! Vi fikk ikke bruke blitz så fikk ikke tatt bilder på veien, dessverre, men det var mulig å gå av toget underveis og gå en tur på beina og ta bilder av enkelte dyr - vi gjorde ikke dette siden vi var så sent ute, men neste gang skal jeg gjøre det.
Dyrene vi så var bl.a neshorn, rådyr, flodhest, sjiraff, løve, tiger, maursluker osv osv....MEN det som gjorde sterkest inntrykk var elefantene... De var 3, og på den ene siden stod hann-elefanten. En gedigen elefant med store ører - den var så utrolig fin! Han stod der og gynget hode og snabel fram og tilbake i sakte bevegelser! Det var fantastisk å se på!!
Her kan man lese og se på bilder om man er interessert:
Det ene showet vi gikk på var et dyreshow, med dresserte ville dyr. Det var også veldig fascinerende! Heller ikke her kunne vi bruke blitz, men jeg fikk tatt noe bilder.

På dette bildet ser vi Sil og Basill som resirkulerer flasker og pappkrus. Sil og Basill er små mår-lignende dyr som tok flasker og pappkrus, hoppet opp til bøtten og kastet det - i RIKTIG bøtte!!

Det er vanskelig å se, men dette er bilde av en ulv...
Han kom gående ut på denne klippen,
satt nesen mot himmelen og ulte....
i ca 5 sek.
Så snudde han og gikk tilbake ;)




Totalt sett var dette en utrolig spennende og morsom park! Og veldig gøy for små og store barn. Eirik fikk seg en ny venn, ugla.. Han fikk beskjed om å ikke gå for nærme....så litt forsiktig må man nok være. Vi fikk også oppleve en svær slange på nært hold - de er ikke så søte i grunn!!



Men det er ikke bare dyr på night safari! Vi var også på et show med flammekasting! Det var veldig spektakulært!!! Disse 2 bildene viser LITT av hva som foregikk!! Det var helt vilt!
Disse gutta danset type indianerdans med flammer og stokker, hopppet og showet! Det var skikkelig gøy å se på!
Så alt i alt hadde vi en fantastisk fin kveld på night safari!
Jeg gleder meg stort til å ta med gutta mine på dette!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv en liten kommentar da - jeg blir så glad av å vite at dere følger med :)